|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Mobyexplorer 3.0: Dosya Şifreleme THE MESSIAH klasör şifreleme programı
[Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
KULLANILIŞI:c: ve e: olmak üzere 2 sürücü var e: hafıza kartı c: tel hafızasıdır! -Örnek bir dosya adresi veriyorum e:/MMSEMC/Media files/image/örnek.jpg gibi şifrelemek istediğin dosyaya gelip menü tuşu var ona basıoruz sonra gelen bağlantılardan Protect>Encrypt diyoruz gelen ekrana istediğimiz şifreyi yazıoruz ve Seçim>Ok diyoruz gelen uyarıyı kabul ediyoruz(Uygulamanın Dosyaları Okumasına Dair Olan Uyarı ayrıca bu uyarı şifrelerken 5-6kere peşpeşe gelcek evet deyin gitsin )ve gösterge dolunca dosya şifrelenmiş oluyor!Şifreyi kaldırmak için Yine Menu>Protect>Decrypt diyosun şifreyi yazıp Seçim>OK diyosun ve şifre kalkıo!Dosya Ziplemek veya Unziplemek için yine herhangi bir dosyayı seçiyoruz Menu>Pack>Gzip diyoruz ve ziplenmiş oluyor dosyamız Zipi kaldırmak için Menu>Pack>Gunzip seçeneğini seçip unziplemiş oluyoruz!Söyleyeyim Zip'lediğiniz dosya telefonda tanınmayan öge olarak görülür.Zipi açınca tekrar dosyanızı kullanabilirsiniz! The Messıah:Arkadaşlar bu da klasör şifreleme programı!!!! [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] KULLANILIŞI:messiahı açıyoruz kilitlemek istediğimiz klasörü settings browser kısmından buluyoruz. resim veya video klasörü oldugunu belirtiyoruz mesela videolar bölmünde içinde videolar olan diğer videolar diye bir klasör açalım e:\MSSEMC\Media files\video\diğer videolar sadece bu klasörü kilitliyorum
|
|
|
|