|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Bomba!! Bence Fabrika Ayarlarında Olması Gereken Packet Bu Olmalı!!!!!
Merhaba;
Full Pack Serisinin Son halini sizlerle paylaşmak için gecenin bir vakti hazırlıyorum. Umarım beğenirsiniz. Lütfen yorumlarınızı yazın ve hatalarım eksiklerim varsa paylaşın.... İçeriği; 22 adet flash menu 20 adet flash tema 8 adet normal tema Smyrna acoustic v1.3.8 by JoKeR (Full Bass + No Hiss + High Voice) Camdriver v4.85 (20kb üstünü yükleyemediğimiz için en ortamalası bu versiyon) 31 adet dil 22 adet T9 By JoKeR Splash AÇILIŞ BEKLEME RESMİ (SONY ERICSSON İÇİN YENİ TASARIMIM) [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Windows XP AÇILIŞ VİDEOSUNDAN ANİMASYONU GERÇEK RAM SAYMA VE FAN SESLERİ [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] PC KAPANIRKEN Kİ GERÇEK RAM SAYMA VE FAN SESLERİ [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] EKRAN KORUYUCUSU [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Layout.XML (Yazı boyutu 16pt Daha iyi bir görünüm ve listeleme) Arama özellikleri ayarları (Yazı boyutları) Display Driver (Orjinal Görünüm Sürücüsü ) Kamera Sesleri (Odaklama, Çekim sesi ve Ardarda Çekim) İndirmek İçin [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Tıklayınız ![]() UYGULAMA: SEtooldan veya alternatif programlardan flashlayın direk olarak kendiliğinden yazacak herşeyi. Basit bir şekilde SEtool Görsel anlatım için [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] tıklayın *Sıkıştırılmış dosyalarda herhangi bir şifre yoktur ve Winrar ile sıkıştırılmıştır. *w810i cid50 031 ile denendi...
|
|
|
|
![]() |
| Tags: ayarlarinda, bence, bomba__, fabrika, gereken, olmali_____, olmasi, packet |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|