|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Pxxxçiler Smart Movie 3.25 crackleme anlatım
Pxxxçiler Smart Movie 3.25 crackleme anlatım arkadaşlar smartmovie 3.25 cracklemeyi anlatıyorum. P910ide test edildi ve onaylandı
1-ilkonce tarihi 1.1.2005 yapın 2-2.72 yi kurup crackleyin. 3-C:\System\Data - “gsm_identity.qxc” C:\System\Data - “ip_config_x2.sys” C:\System\Data - “StackSrv05.db” C:\System\Data - “utility_dump.dat” C:\System\Data - “SkinMasks” CorE:\System\Recogs - “101feaf9.mdl” bu dosyalardan olanını file manager yardımıyla silin. hangisi varsa yoksa sorun diil aynen devam 4-3.11 i üzerine kurun 5-C:\System\Data - “gsm_identity.qxc” C:\System\Data - “ip_config_x2.sys” C:\System\Data - “StackSrv05.db” C:\System\Data - “utility_dump.dat” C:\System\Data - “SkinMasks” CorE:\System\Recogs - “101feaf9.mdl” yine bu dosyaları silin 5-3.20 i kurun 6-C:\System\Data - “gsm_identity.qxc” C:\System\Data - “ip_config_x2.sys” C:\System\Data - “StackSrv05.db” C:\System\Data - “utility_dump.dat” C:\System\Data - “SkinMasks” CorE:\System\Recogs - “101feaf9.mdl” yine silmeyi gerçekleştirin. 6- tarihi 1.2.2006 yapın 7-(FİNAL) 3.25i kurun goruceksiniz ki smartmovie full. bn denedim sorunsuz calısıo. NOT==> Özellikle buna dikkat edin. bunu silmezseniz telefon lisans araması gerçekleştirio ve yuklemeyi yarıda kesio.
|
|
|
|