|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Partition Table Doctor v3.5
![]() Partition Table Doctor v3.5 Partition Table Doctor Windows işletim sistemleri için tasarlanmış en gelişmiş harddisk bölme düzenleme aracıdır.Herhangi bir sürücü hatası ile karşılaştığınız zaman bu çokyönlü program otomatik olarak hataları tespit eder bunları düzeltir.IDE, ATA, SATA, SCSI sürücüler üzerindeki kayıp veya bozuk FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, EXT2, EXT3, SWAP dosya türlerini onaran bu programı denemenizi öneririz. Ayrıyetten Partition Table Doctor acil durumlar için bir kurtarma disketi veya bootable bir CD oluşturur.İşletim sisteminizin boot etmeme durumuna karşı bu disket sizin için hayati bir önem taşır.Bu disket veya CD sürücüsü ile MS-DOS, Freedos, Windows 95/98/Me, Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows XP ve Windows 2003 işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz. Download : [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Alternatif : [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...]
|
|
|
|