|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Registry Mechanic 6 Çıktı !!! Türkçe
![]() sisteminizi Son Derece Hızlandıran Ve Bilgisayarınızın Registry Kaydını Temizleyen Çok Bilinen Registry Mechanic Programının En Son Versiyonu.. Gerçekten Sisteminiz Gözle Görülür Şekilde Hızlanacak Ben Kullanıyorum Tavsiye Ederim.. [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] Serial: S/N: Name: Todd Henderson S/N: 568B-EC7D-E14D-7D6E-B883-138C-1D06-8731 [Sadece CepExpres.com üyeleri görebilir. Üye olmak için tıklayınız...] - Registry Mechanic Türkçe Dil desteğini nasıl yükleyebilirim? 1) Registry Mechanic programını bilgisayarınıza kurun. RM-Turkish klasörünü açın. 2) "Turkish.lng" dosyasını "C:\Program Files\Registry Mechanic\LuLng" dizinine kopyalayın. 3) "Turkish.ini" dosyasını "C:\Program Files\Registry Mechanic\ref" dizini içerisine kopyalayın. 4) Registry Mechanic programının içindeki menüden "Settings->Startup and Language" kısmına gelip "Language" ayarını Turkish olarak değiştirin ve "save" seçeneğini seçin. Son olarak da karşınıza çıkan soruya da evet diyerek onaylayın. Not: serialı yazdıktan sonra update yapmayalım ki serial blacklist olmasın... Update'e gerek yok zaten.... |
|||
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags: 6 ikti, mechanic, registry, turkce |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |